Valpekurs

Våre kurs

Drøbak Hundeklubb har holdt valpekurs siden 1972 og vi vet av erfaring at det er viktig å gi valpen en god start i livet. Derfor konsentrerer vi oss mye om samspillet mellom hund og eier. Her skal det bygges et grunnlag for god kontakt, samarbeid under lek og trening, og positiv fysisk kontakt mellom deg og din hund.

Du lærer:

På kurset vil du lære å trene inn de viktigste ferdigheter en sosial familiehund bør ha. Vi jobber med øvelser som:

· Innkallingpent i bånd
· Kontakt med hundefører
· Hilse pent
· Være i ro-trening

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter, leker og riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Vi oppfordrer hele familien til å være med på kurset!
Det er viktig at hunden hører på alle i familien, det er også viktig at hele familien lærer hvordan de skal trene hunden.
Maks antall hunder er 10 per kurs.
Hos oss vil du få tett og individuell oppfølging da vi har 3 instruktører pr. kurs.

Valpen må være over 12 uker og vaksinert før dere gjennomfører kurset.
Vi anbefaler at dere bruker den første tiden etter at dere har hentet valpen hjem, til at den kan gjøre seg kjent med dere og miljøet den nå skal leve i. La valpen få utforske mest mulig. Det å starte sosialiseringen og miljøtreningen tidlig gjør at valpen utvikler sitt språk og blir tryggere i ulike omgivelser. Om valpen har blitt godt tilknyttet deg den første tiden vil dere få mer ut av treningen som kurset legger opp til.

Vi har fire valpekurs per år – to om våren og to på høsten. Er valpen litt for ung til å bli med på dette kurset, kommer det snart et nytt!

Når dere har fullført valpekurs hos oss kan dere fortsette treningen på videregående hverdags-lydighet hver onsdag (kr 62,- pr gang). Les mer om videregående kurs her »

Nytt kurs
23. august 2019

Valpekurs 23. august 2019

Første kursdag er det felles teorikurs fredag 23. august kl. 19:00 til ca. 21:30 uten hund.

Deretter praktisk kursing med hundene:
Lørdag 24. august: 12:00 – 15:00
Onsdag 28. august: 19:00 – 20:00
Onsdag 4. september: 19:00 -20:00
Prisen for kurset et kr: 2.150,- som betales ved påmelding via Deltager.no.
Ta med vaksinasjon attest på teorikvelden.

Nytt kurs
11. oktober 2019

Valpekurs 11. oktober 2019

Første kursdag er det felles teorikurs fredag 11. oktober kl. 19:00 til ca. 21:30 uten hund.

Deretter praktisk kursing med hundene:
Lørdag 12. oktober: 12:00 – 15:00
Onsdag 16. oktober: 19:00 – 20:00
Onsdag 23. oktober: 19:00 -20:00
Prisen for kurset et kr: 2.150,- som betales ved påmelding via Deltager.no.
Ta med vaksinasjon attest på teorikvelden.

Påmeldingen er bindende.
Avmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.
Hvis dere lurer på noe kan dere sende mail til drobakhundeklubb@gmail.com  eller ring Kjersti på 41539517

Fra valpekursene våre

What people say