Drøbak Hundeklubbs eget stevne, Drøbaksmesterskapet,
arrangeres hvert år den første helgen i september

Stevnet går over to dager, med lydighet og rallylydighet lørdag og agility på søndag. DM har lang tradisjon i DHKs historie og vi jobber kontinuerlig med å gjøre stevnet til et attraktivt alternativ for utøvere innen hundesporten. Ved siden av medlemskontingenter og kursvirksomhet er Drøbakmesterskapet også en av DHKs viktigste inntekskilder.
I Drøbak Hundeklubb, som i alle andre ideelle, lokale organisasjoner, er vi helt avhengig av at våre medlemmer er villige til å stille opp og gjøre en dugnadsinnsats på disse arrangementene.
Drøbakmesterskapet er DHKs eget stevne, som har vært arrangert en lørdag i begynnelsen av september siden 1978.
I løpet av alle disse årene har naturlig nok stevnets innhold endret seg fra å være et uoffisielt stevne med lydighet konkurranser
(både individuelt og lag) i klassene for «Nybegynner» «Mellomklasse» og «Eliteklasse», hvor øvelsene besto av et utplukk fra de offisielle lydighet klassene.
Det ble også konkurrert i klasse ”Barn og Hund», samt i det meget populære «Drøbak Derby», en hurtigløpskonkurranse hvor hundene ble delt inn i klasser i h.h.t. NKKs rase-gruppering.

I mange år hadde Drøbakmesterskapet meget stor deltagelse fra hele Østlandet, men etterhvert ble konkurransen fra de offisielle stevnene for stor og etter et par års tenkepause med planlegging og omorganisering ble der første offisielle (NKK-godkjente) Drøbakmesterskapet arrangert i 1993. Drøbak Derby ble erstattet med agility-konkurranse og tilslutt ble også «Barn og Hund» byttet ut med Valpeshow, men fortsatt ble alle konkurransene avviklet i løpet av én dag, lørdag.
Fra og med stevnet i 2006 har imidlertid DM vært arrangert over to dager; med Lydighet og Valpeshow på lørdag og Agility individuelt og hoppklasser samt lag-konkurranser på søndag.
I 2014 ble valpe showet byttet ut med rally lydighet.

Offisielle kveldstevner -

Sommerkarusell Høiåsbanen

Velkommen til offisiell sommerkarusell hos Drøbak Hundeklubb

I år tilbyr vi offisielle kveldsstevner over tre tirsdager i løpet av sommeren, tirsdag 7. juli med fire løp for klasse 3, tirsdag 28. juli med fire løp for klasse 1 og tirsdag 4. august med fire løp for klasse 2.
Stevne blir arrangert på kunstgress med bare antisklitunneller og smart99 felthinder. Stevnet vil være på Høiåsbanen på Heer i Drøbak.

Tirsdag 7. Juli 2 x hopp og 2 x AG
Dommere: Eivind B. Fossum og Kjetil Harms