Smeller.......

Smeller………. en annerledes hundesport.
Hundesporten Smeller er for alle som liker å utfordre hundens unike luktesan

Smeller………. en annerledes hundesport.
Hundesporten Smeller er for alle som liker å utfordre hundens unike luktesans.
Sporten krever ingen forkunnskaper, er fri for tradisjonelle ledighetsøvelser og åpen for alle som har hund. Mennesker lukter forskjellig, og i de ulike klassene skal hundene finne og markere ID-lukt fra ulike personer. Utfordringen ligger i at hver konkurranse byr på nye ID-lukter som er ukjente for deltakerne. Øvelsene i begynnerklassen gjør det enkelt å komme i gang. De neste klassene byr på nye, utfordrende og ikke minst utviklende øvelser for både hunder og førere.

Hundesporten Smeller administreres og utvikles av Norsk Smellerklubb, som ble stiftet på Hønefoss 12. juni 2014.
Hundesporten Smeller passer for alle hundeeiere som har lyst til å:
Bruke øvelsene som aktivisering.
Bruke øvelsene som mental trening.
Trene og konkurrere i Smeller.
Trene søk- og markeringferdigheter som grunnlags-trening – enten du har tjenestehund, jobber med hund i næring eller deltar i frivillig arbeid med din hund.

Våre smeller kurs

inrtrokurs

Dette kurset vil gi deg en god forståelse av hva Smeller er, og du vil få den grunntreningen du trenger for å komme i gang med egentrening.

Videregående kurs

Etter endt introkurs i Drøbak Hundeklubb kan du melde deg inn i klubben vår og være med på et av kursene som vi har onsdager.

Egentrening

Etter endt introkurs i DHK kan du melde deg inn i DHK, og være med på egentrening i klubbens lokaler på mandager fra 1900- 2100 (

instuktører

Smeller® er et registrert varemerke!

autorisert smeller instruktør

Kjersti ble introdusert for hundesporten Smeller i 2014. Hunden hennes Mia elsket Smeller. Mia ble fort distrahert både på turer og treningsettinger men ikke i smeller banen, der presterte henne stort. Kjersti ble ferdig utdannet Smeller instruktør i 2017. Hun holder kurs og trener med hunden sin Jara, som fikk sitt første søk bare 10 uker gammel.

Intruktør tone

Tone har trent Smeller siden 2015, hun har også 2 ganger deltatt på Norges mesterskapet og fått flotte plasseringer begge ganger. Hun trener med to hunder Dina og Whitty..

Smeller dommer

Kjersti er også godkjent dommer i hundesporten Smeller.

Bilder fra kurs

Rull til toppen