Rallylydighet - Videregående klasse 1 og 2

For å være med på denne treningen må Introkurs i Rallylydighet i Drøbak Hundeklubb være gjennomført og du må være medlem i klubben .

Kurset passer for alle som har lyst til å trene rallylydighet både som en hyggelig og morsom aktivisering for hund og fører, og for de som vil konkurrere klasse 1 til  2. Man må ikke konkurrere for å være med på dette kurset. Kurset bygger videre på intro-kurset, men her blir det lagt mer vekt på bane- og moment treninger til alle skiltene i klasse 1 og 2.
Vi bygger opp øvelsene sånn at det skal være mulig for ALLE å komme seg opp i klassene og sånn at alle byggestenene blir lagt riktig.

Videregående klasse 1 og 2 i Rallylydighet

• Regler og bedømming
  • Samarbeid og kommunikasjon
  • Lek og belønning
  • Timing og belønningplassering
  • Håndtere forstyrrelser
  • Enkeltskilter
  • Kombinasjoner
  • Skilt slynger
  • Banetrening

Mandager fra kl 18:30 til 19:30.
Kurset starter mandag 17. august, siste kursdag er  16. november. (12. ganger)
Terminavgift kr. 780 ,- for hele perioden, og som betales ved påmelding via deltager.no.
Ingen trening i høstferien 28/9 og 24/8.

Pris pr. ekvipasje er 780,- kun 65 pr time.
Instruktør er:
Kjersti Pettersen, Michelle Malmåsen og Tone Ellingsen alle er godkjente NRL og NKK instruktør.

Har du spørsmål angående kurset send en mail til post@drobak-hundeklubb.no eller ring Kjersti på 41539517

Påmeldingen er bindende.
Anmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.
Hvis dere lurer på noe kan dere sende mail til post@drobak-hundeklubb.no5

Vi har tre Rallylydighet kurs i Drøbak Hundeklubb:

Les om Rallylydighet her:  https://www.drobak-hundeklubb.no/kurs/rallylydighet/
Intro-kurs – Kurset er beregnet på ekvipasjer som er nysgjerrige på hva rallylydighet er, og som ønsker å komme i gang med treningen
Videregående kurs  –  Kurset bygger videre på intro-kurset, men her blir det lagt mer vekt på bane- og moment treninger til alle skiltene i klasse 1 og 2.
Konkurranse kurs – På Konkurranse kurset trenes de mest på klasse 3 og elite skilt. Det blir lagt mye vekt på moment trening og kombinasjoner.
Vi drar også ofte på stevner sammen.

Foto: Margrethe Brynem