Rallylydighet klasse 3 og Elite

For å være med på denne treningen må dere ha gått videregående kurs i Rallylydighet i Drøbak Hundeklubb og ha minst et napp til klasse 2, i tillegg til å være medlem i klubben .

På Konkurranse kurset trener vi målbevisst mot klasse 3 og elite.
Det blir lagt mye vekt på moment trening og kombinasjoner og konkurranse trening.
Hundene må kunne være løse også om det er andre hunder på banen.

Hva går vi gjennom:

• Regler og bedømming
  • Samarbeid og kommunikasjon
  • Lek og belønning
  • Timing og belønningplassering
  • Forbudtrening
  • Håndtere forstyrrelser
  • Enkeltskilter
  • Kombinasjoner
  • Banetrening
  • Fokus og konkurranser

Mandager fra kl 19:45 til 20:45.
Kurset starter mandag 17. august. tom. 16. November.
Ikke kurs 24/8 og høstferie 28/9 (totalt 12 ganger à 65,-)
Trenings avgift kr. 780 ,- for hele kurset.

Instruktører:
Michelle Malmåsen, hovedinstruktør
Hanne Skute, hjelpeinstruktør

Påmeldingen er bindende.
Anmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.
Hvis dere lurer på noe kan dere sende mail til post@drobak-hundeklubb.no

Vi har tre Rallylydighet kurs i Drøbak Hundeklubb:
Les om Rallylydighet her:  https://www.drobak-hundeklubb.no/kurs/rallylydighet/
Intro-kurs – Kurset er beregnet på ekvipasjer som er nysgjerrige på hva rallylydighet er, og som ønsker å komme i gang med treningen
Videregående kurs  –  Kurset bygger videre på intro-kurset, men her blir det lagt mer vekt på bane- og moment treninger til alle skiltene i klasse 1 og 2.
Konkurranse kurs – På Konkurranse kurset trenes de mest på klasse 3 og elite skilt. Det blir lagt mye vekt på moment trening og kombinasjoner.
Vi drar også ofte på stevner sammen.