Rallylydighet – introkurs

Kurset er beregnet på ekvipasjer som er nysgjerrige på hva rallylydighet er, og som ønsker å komme i gang med treningen.
– Kurset passer for alle raser og størrelser.
Dette kurset gir en innføring i øvelser og regler, og vil gi grunnlag for å kunne trene videre og delta i konkurranser.

Teori lørdag 12. september
kl. 10:00 – 11:00.
Praktisk trening 11:00 – 15:00
og søndag 13. september 10:00 – 15:00

Oppfølgingskurs 10 mandager fra kl 18:30- 19: 30 etter endt kurshelg.
(Det koster kr: 650 ,-, for å være med på dette kurset og du må være medlem av Drøbak hundeklubben.)

Begrenset med plasser, medlemmer i klubben blir prioritert, du melder deg enkelt inn i klubben via NKK (min side)

Forkunnskaper:
Kurset er en introduksjon ikke innlæring av grunn-lydighet.
Det er derfor et minstekrav at hundene kan gå i slakt bånd samt dekk, bli og sitt kommandoer.

Pris:
1900,- for medlemmer i Drøbak Hundeklubb, eller   2200,- for ikke medlemmer.
Betales ved påmelding via Deltager.no, begrenset antall plasser 12 ekvipasjer.

Vi har tre Rallylydighet kurs i Drøbak Hundeklubb:
Les om Rallylydighet her:  https://www.drobak-hundeklubb.no/kurs/rallylydighet/

Videregående kurs  –  Kurset bygger videre på intro-kurset, men her blir det lagt mer vekt på bane- og moment treninger til alle skiltene i klasse 1 og 2.
Konkurranse kurs – På Konkurranse kurset trenes de mest på klasse 3 og elite skilt. Det blir lagt mye vekt på moment trening og kombinasjoner.
Vi drar også ofte på stevner sammen.

I Drøbak Hundeklubb er vi så heldige å ha 6 godkjente Rallylydighets instruktører.
Instruktørene som skal holde dette kurset er:
Kjersti som ble godkjent Rallylydighets instruktør i 2013, gikk klasse 3 med hunden Mia, har nå Jara på to år, som går i klasse 2.
Michelle ble godkjent Rallylydighets instruktør i 2016, har 5 hunder og er i klasse Elite med 3 av dem.
Tone ble godkjent Rallylydighets instruktør i 2017, debutert i Rallylydighet 2016 og kom seg raskt opp i klasse 3.
Vi har alle tatt oppfølgingskurs hos Rallylydighets dommere for å bli oppdaterte på de nye skiltene og reglene for 2018.
I Drøbak Hundeklubb har hundesporten Rallylydighet blitt en stor gruppe, mange ekvipasjer har vært med fra starten i 2012.
Vi drar på stevner sammen og har det sosialt og gøy på treninger.

Har du spørsmål angående kurset send en mail til drobakhundeklubb@gmail.com eller ring Kjersti på 41539517