fbpx

Her er vi

Drøbak Hundeklubb

Oberst Eriksens vei 43, 1445 Drøbak

Vei beskrivelse til på Høiåsbanen, Heer, Drøbak. Fra Oslo:Fra utgangen av Nordby-tunnelen, ta av mot Drøbak på Rv.23. Kjør ca 5,6 km. frem til rundkjøring på Måna (like før bomstasjonen til Oslofjord-tunnelen) hvor du tar til venstre inn på Rv.153 mot Drøbak. (Fra Drammen: ta til høyre i rundkjøringen inn på Rv.153). Kjør ca. 1 km. og ta så til høyre mot Heer). 

Fra Moss:Ta avkjørsel til Ås og Drøbak på Rv.152. Følg skiltene mot Drøbak. Etter passering av Drøbak City butikk-senter, ta til høyre i den andre rundkjøringen (to tett på hverandre) hvor det er en Shell-stasjon på høyre hånd. Ta første avkjørsel opp til venstre (herfra vil veien være merket), opp bakken som er skiltet mot Fagerstrand og Drammen. Helt på toppen – ta til venstre inn mot Heer.

Alle: Etter ca. 200 meter, ta av til høyre (Oberst Eriksens vei) i T-kryss med trafikk-øy. Følg veien opp og rett frem forbi veterinær og Heer Grendehus ved Høiås banen. Følg skogveien 20 meter inn i skogen, da ser du oss på høyre side.

Overnatting med hund i nærheten:Vestby gjestegård og hyttepark, ca 15 minutter unna tar imot hunder i alle hyttene. De har 17 familiehytter og mange små hytter med 4 sengeplasser.De har også campingplass for campingvogn/bobil/telt med og uten strøm. http://vestbyhotell.no/newweb/Utne camping, ca 40 minutter fra Drøbak. De har hytter, campingvogn/bobil/telt med og uten strøm.http://utnecamping.no/nb-no/