Bli medlem i Drøbak Hundeklubb

Årskontingent i Drøbak Hundeklubb er:
Enkeltmedlem: Kr. 400,-
Husstands medlem 100,-
Juniormedlem (t.o.m. 15 år): Kr. 200,-

I tillegg til årskontingenten til DHK, kommer en grunnkontingent til NKK på kr. 220,-. (ikke til husstandsmedlemmer)
Årskontingent til DHK og grunnavgiften til NKK  betales inn til NKK.

Grunnavgiften dekker abonnementet på Hundesport, og gir fri tilgang til «Din Side» i NKKs DogWeb database. Her kan du benytte elektronisk påmelding til alle stevner, prøver og utstillinger, samt sjekke/oppdatere all info om deg selv (adresse, telefoner o.l.) og ditt hundehold.

Hvis du ikke er NKK medlem i dag klikk på knappen under og meld deg inn i dag.

Medlemskapet i NKKs medlemsklubber følger kalenderåret uansett når på året du melder deg inn. Betalingen og innmeldingen gjelder derfor kun for inneværende kalenderår!

Husstandsmedlem
Drøbak Hundeklubb kan også tilby husstands medlemskap.(kr: 100,-)
Denne typen medlemskap er det kun NKK (medlem@nkk.no) og Drøbak Hundeklubb admin som kan registrere. Betingelsen for et slikt medlemskap er at det kan knyttes til en av klubbens hovedmedlemmer ved dennes medlems nummer, samt at personen som registreres med et husstands medlemskap har samme bostedsadresse som hovedmedlemmet.
Et husstandsmedlem betaler ikke grunnkontingent til NKK, og kontingenten til klubben er lavere enn for hovedmedlemmet. Ellers har vedkommende de samme medlemsfordelene som et hovedmedlem.

Det er halv grunnkontingent fra 1. september. Det er ikke mulig å melde seg inn mellom 31. desember kl. 21.00 – 3. januar 18.00 på grunn av systemoppdateringer.

Medlemsfordeler i DHK

Frogn Smådyrpraksis tilbyr 10% på konsultasjons-honorar til alle medlemmer i Drøbak Hundeklubb.Vanlige åpningstider er:Dagtid; Mandag til fredag; 09.00-15.00Kveldstid; Mandag til onsdag; 16.00-20.00Timebestilling ring: 64932308Link til nettsideLink til Facebook

Nesodden HundespaAlle medlemmer i Drøbak hundeklubb er så heldige å få10% rabatt på vask og klipp hos Nesodden hundespa.Bestill time på tlf: 993 53 842Du finner de på facebookhttps://www.facebook.com/Nesodden-Hundespa-659730727465575/

CARS AS godkjent bilverksted

CARS AS godkjent bilverksted tilbyr medlemmer av Drøbak Hundeklubb 20% rabatt på all service, reparasjoner, eu-kontroll mv!
Timebestilling og forespørsler:
cars@carsas.no, 22 16 46 00,
SMS: 93 000 464,

Adresse: Tomtavn. 9 (Kykkelsrud Industriområde), 1449 Drøbak.
Godkjent bilverksted – PKK/EU-kontroll – Motorverksted – V8 Båt-motorverksted – Delesalg/Delelager – Speedshop – SuperflowBremsebenk – Godkjent Lærebedrift

Rull til toppen