Leke og belønnings-kurs

Vi gjentar suksessen fra sist og setter opp et kurs for alle de som vil ha en ekstra hjelp til å få skikkelig fart på belønningene sine. 🙂

Her lærer hund og fører å leke og å få opp en belønningsadferd vi kan bruke i all vår trening.
Ta med det aller beste de vet, om det er gamle sokker eller oppvaskbørster, og kom på kurs. 😀

Leken er viktig for å få et godt samarbeid med hunden din.
Vi vil hjelpe deg der du og din hund er akkurat nå, enten du er nybegynner eller at du har en hund som ikke avleverer leken.

Kurs : Søndag 20. oktober fra 10:00 – 16:00

Pris for medlemmer i Drøbak Hundeklubb: 400,-
Pris for ikke medlemmer: 800,-
Betales ved påmelding via deltager.no

Instruktører: Michelle Malmåsen
Begrenset antall plasser.

Foto: Margrethe Brynem

Drøbak Hundeklubb

Påmeldingen er bindende.
Avmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.
Hvis dere lurer på noe kan dere sende mail til drobakhundeklubb@gmail.com  eller ring Kjersti på 41539517

Rull til toppen