Hverdaglydighetskurs og bronsemerke

Vårt hverdagslydighetskurs bygger videre på grunnlaget fra valpekurs og unghundkurs vi tilbyr i regi av Drøbak Hundeklubb. For å være med på vårt hverdagslydighetskurs må du derfor ha fullført ett av disse kursene hos oss.

Kurset er for medlemmer i klubben, innmelding i klubben gjøres via denne linken som går til NKK

Videregående hverdagslydighet og bronsemerke

Hverdagslydighetskurs

Vi jobber videre med øvelsene fra våre valpekurs og unghundkurs, da dette er viktige øvelser å kunne for en god familiehund. Det er også i vår erfaring de øvelsene som de fleste synes er vanskelig å få til.

• Innkalling med ulike forstyrrelser
  • Gå pent i bånd (følge eier)
  • Passeringer
  • Ro/passitivitetstrening
  • Flokktur (4 ganger i løpet av kurset går vi på tur!)

Vi legger stor vekt på situasjoner som kursdeltakerne opplever som utfordrende i hverdagen. Vi tar hensyn til deg og din hund og tilrettelegger for hver enkelt av dere. Målet er å få en stabil og trygg familiehund som kan være med på det meste.

I tillegg til ovennevnte øvelser kan det hende vi besøker veterinæren, at vi trener i skogen, lærer ‘gå bak’ og andre morsomme øvelser vi som kan være motiverende og inspirerende for hund og eier.

Bronsemerke

Samtidig med vårt hverdagslydighetskurs har vi også en egen gruppe som har som mål å klare bronsemerkeprøven. Dette kan være en fin målsetting å jobbe mot for alle ekvipasjer. Vi stiller ofte krav til at du skal ha kontroll på hunden når den er løs og at dere har opparbeidet god kontakt. Prat med instruktørene om dette er noe du ønsker å sette som mål – enten du senere vil konkurrere, eller om det bare er for å teste deg selv og hunden.

Bronsemerkegruppen trener på alle de som skal til for å kunne ta apellmerket på slutten av kurset.

Ønsker du å lese mer om øvelsene finner du de her på NKK sine sider:

Høsttermin 2020

Treningen foregår onsdager kl. 19.30 – 20.30
Oppstart onsdag 19. august, siste treningsdag 11. november (ingen trening i høstferien 30/9)
Pris pr. termin ( 12 ganger) er kr. 744,- som betales ved påmelding via deltager.no.

Ansvarlig for kurset er Birgitte, Henni, Torill og Nina

Vi setter pris på om du også kan svare på alle spørsmålene, slik at vi kan få en tilbakemelding hva dere ønsker å lære før kurset.

Påmeldingen er bindende.
Anmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.
Alle deltakere plikter seg til å følge de til enhver tid gjeldende regler for å overholde god hygiene og smittevern.
Hvis dere lurer på noe kan dere sende mail til post@drobak-hundeklubb.no