Halvdagskurs i Styrke, Balanse & Kroppskontroll.

Søndag 18.oktober 2020 holder Anne Marit Stakkestad fra Raptus et halvdagskurs i Styrke, Balanse & Kroppskontroll hos Drøbak hundeklubb.

Kl.1100-1430

Pris per kurs:
Med hund: 1.250,- for medlemmer og 1.450 kr. for andre.
Max. 6 hundeplasser per kurs. Hunden må kunne være komfortabel med å trene med andre hunder i nærheten.

Observatør: 400,- kr.

Økonomisk bindende påmelding.

Dette kurset passer for de fleste, men spesielt de som er aktiv med hunden sin innen hundesport, gjeting, jakt, lure coursing osv. eller for dem som ønsker å gjøre noe nytt og spennende med hunden sin.
Alle øvelser blir tilpasset hver enkelt hund basert på kondisjon, alder og rase.
Det er i hovedsak kun friske hunder som kan være med på kurset, men om du har en kroniker e.l., send Anne Marit en mail (post@raptushund.no) så kan hun avgjøre om dette er et kurs som er lurt for dere.

Løpetisper kan dessverre ikke være med på kurset.

Innhold i kurset:

* Sikkerhet og forholdsregler
* Styrketrening av ulike kroppsdeler
* Balanse
* Selvtillit og mestring
* Bruk av FitPAWS-produkter, andre balanseputer/-baller og kavaletti
* Tips på hvilke øvelser som passer hver enkelt ekvipasje
* Rabatt på FitPAWS-utstyr og leker fra Tugs for life

Kurset holdes av Anne Marit Stakkestad fra Raptus:
Utdannet hundepsykolog, hundeinstruktør, klikkerinstruktør (KPA CTP), terapihundfører, hundemassør, rehabiliteringsterapeut og personlig trener for hund (CCFT).

Har de siste seks årene jobbet hos AniCura Rehab i Sandvika.

Les mer om bakgrunnen her: http://raptushund.no/omoss/