Bli medlem i Drøbak Hundeklubb

Årskontingent i Drøbak Hundeklubb er:
Enkeltmedlem: Kr. 400,- / Juniormedlem (t.o.m. 15 år): Kr. 200,-.

I tillegg til årskontingenten til DHK, kommer en tilknytningsavgift til NKK på kr. 220,-.
Årskontingent og tilknytningsavgift blir innkrevet sentralt av NKK.

Tilknytningsavgiften dekker abonnementet på Hundesport, og gir fri tilgang til «Din Side» i NKKs DogWeb database. Her kan du benytte elektronisk påmelding til alle stevner, prøver og utstillinger, samt sjekke/oppdatere all info om deg selv (adresse, telefoner o.l.) og ditt hundehold.

Hvis du ikke er NKK medlem i dag bruker du denne lenken:

Hvis du allerede er NKK medlem logger du deg inn via min side på NKK.

Link for elektronisk påmelding via NKK
Medlemskapet i NKKs medlemsklubber følger kalenderåret uansett når på året du melder deg inn. Betalingen og innmeldingen gjelder derfor kun for inneværende kalenderår!

Halv grunnkontingent fra 1. september. Det er ikke mulig å melde seg inn mellom 31. desember kl. 21.00 – 3. januar 18.00 på grunn av systemoppdateringer.

Medlemsfordeler i DHK

Frogn Smådyrpraksis tilbyr 10% på konsultasjons-honorar til alle medlemmer i Drøbak Hundeklubb.
Vanlige åpningstider er:
Dagtid; Mandag til fredag; 09.00-15.00
Kveldstid; Mandag til onsdag; 16.00-20.00
Timebestilling ring: 64932308
Link til nettside
Link til Facebook

Nesodden Hundespa
Alle medlemmer i Drøbak hundeklubb er så heldige å få
10% rabatt på vask og klipp hos Nesodden hundespa.
Bestill time på tlf: 993 53 842
Du finner de på facebook

CARS AS godkjent bilverksted
CARS AS godkjent bilverksted tilbyr medlemmer av Drøbak Hundeklubb 20% rabatt på all service, reparasjoner, eu-kontroll mv!
Timebestilling og forespørsler: cars@carsas.no, 22 16 46 00, SMS: 93 000 464, www.carsas.no
Adresse: Tomtavn. 9 (Kykkelsrud Industriområde), 1449 Drøbak.
Godkjent bilverksted – PKK/EU-kontroll – Motorverksted – V8 Båtmotorverksted – Delesalg/Delelager – Speedshop – Superflow
Bremsebenk – Godkjent Lærebedrift