Introkurs i Smeller

Introkurs i Smeller i Drøbak Hundeklubb blir holdt over 2 helger, totalt 10 timer.
Dette kurset vil gi deg en god forståelse av hva Smeller er, og du vil få den grunntreningen du trenger for å komme i gang med egentrening.

Målsetting før kurs start

- Ekvipasjene skal få en introduksjon av hundesporten smeller.
- Kurset er lagt opp med praktiske demonstrasjoner.
- Øvelsene visses først frem med instruktørens hund.
- Samtlige deltakere skal observere og delta i diskusjonen rundt teori og praktisk arbeid.   Deltakerne ledes gjennom viktige og grunnleggende momenter i forhold til øvelsene i Smeller i klasse I

Vi har valgt å ha introkurs med få deltakere da vi ønsker føreren skal få prøvd mest mulig med egen hund på kurset.

Etter endt introkurs kan du melde deg inn i DHK og være med på egentrening i klubbens lokaler på mandager fra 1900- 2100 (ikke i sommerhalvåret og skoleferier).
I lokalet er alt som trengs av utstyr, og vi har flere rom som kan benyttes.

Smeller intro-kurs februar 2018

Kurs søndagene 4 og 10 februar 2018

Fra  kl 1100 - 1600

Påmelding via denne linken.

- Informasjonskurset er åpent for alle som er interessert i hundesporten Smeller.

- Ingen krav til hund, fører eller kunnskapsnivå.
- Maks antall deltakere med hund 6 stk. og observatører 4 stk.
- Klubbens medlemmer vil bli prioritert ved fulle kurs.
- Påmeldingene til kursene er økonomisk bindende.
- Kursene er åpne for observatører som betaler halve kursavgiften.
- Dersom kurset blir fullt, får ekvipasjen tilbud om å stå på venteliste.
- All påmelding er via Drøbak Hundeklubbs (DHK) hjemmesider. Kursdeltaker vil motta automatisk svar på e-post.
- En uke før kurset vil det bli sendt ut mer informasjon om kurset samt betalingsinformasjon.- Kursdeltaker deltar på eget ansvar, og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Instruktør er Kjersti Pettersen.
Autorisert Smeller intruktør og godkjent NKK, NRL intruktør.