Introkurs i Rallylydighet våren 2018

Kurset er beregnet på ekvipasjer som er nysgjerrige på hva rallylydighet er, og som ønsker å komme i gang med treningen.

– Kurset passer for alle raser.
– Dette kurset gir en innføring i øvelser og regler, og vil gi grunnlag for å kunne trene videre og delta i konkurranser.

Første kurs dag søndag 8  april 12:00 - 16:00
Deretter mandager 18:30 -19:30
23 og 30 april
7,14 og 28 mai
4,11 og 18 juni
Totalt 12 timer.

Kurset er etter nye regler fra 01.01.2018.
Begrenset med plasser, medlemmer i klubben blir prioritert, du melder deg enkelt inn i klubben via NKK (min side)

Se mer om det kuset her:

Forkunnskaper:
Kurset er en introduksjon til sporten, ikke innlæring av grunnlydighet.
Det er derfor et minstekrav at hundene kan gå i slakt bånd samt dekk, bli og sitt kommandoene.

Kurset koster kr. 2000,- som betales første kursdag.
Begrenset antall plasser.

Instruktør er: Kjersti Pettersen og Michelle Malmåsen (NRL og NKK instruktør)
Under utdanning Tone Ellingsen
(alle tre har gjennomført kurs med oppdateringer på de nye reglene for 2018)

Bindene påmelding

Påmelding via denne linken:

Påmeldingen er bindende. Avmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Hvis dere lurer på noe kan dere sende mail til drobakhundeklubb@gmail.com

Eller ringe Kjersti på 41539517

Etter gjennomført kurs kan dere starte på videregående kurs i Drøbak Hundeklubb, og kravet er da at dere blir medlemmer i klubben.