Klubbmesterskapet 2015 Søndag 21. juni

Klubbmester 2015.
Klubbmester i ag 2 med 1. premiering.
Klubbmester i LP 1 med 1. premiering og 1. premiering i Rallylydighet.
Vi gratulerer Stine og Isi!!!

Klubbmesterskapet som ble holdt på Antrozoologi-senteret i Ås ble vellykket på alle måter. Kjempebra vær, selv om noen tordenskyer truet området en kort stund så holdt regnet seg unna. Det var utrolig gøy å se så mange hunderaser, og så mange positive medlemmer samlet
på en plass!
Stevneleder Eva Tønnessen hadde full kontroll og Anita Henriksen var trofast skriver hele dagen, både for lydighetsklassene, bronsemerket og for første gang i Rally lydighet. Flott gjort!
Når det gjelder resultatlisten må vi fremheve noen resultater:
Klubbmester ble Stine Mørkhagen med Isi og det er utrolig alle
grenene hun gjør det suverent i.
Lillian Tjølsen med Diva gikk klasse I for første gang. Ekvipasjen hadde nettopp tatt bronsemerket i lydighet og fikk en super 2. plass. Det skal bli kjempe spennende å følge med Lillian og Diva fremover.
I og med at konkurransegruppen i lydighet har økt med seks ekvipasjer regner vi jo med at flere av oss stiller på klubbmesterskapet i 2016. Det skal bli gøy!

Klubbmesterskapet 2014 – søndag 29. juni

Arrangementskomiteen, som besto av Eva Tønnessen, Kjersti Pettersen, Anita Henriksen og Birgitte Lysbakken de hadde noen travle dager før klubbmesterskapet, men fikk så mange gode og hyggelige tilbakemeldinger at strevet ble raskt glemt.

For en gjeng! Det er utrolig flott å være en del av en klubb med så mange positive personer. Det var flere ekvipasjer som bare hadde snust litt på andre grener enn de til vanlig trener på, men prøve skulle de!

Kan ikke la være å nevne Torill Sander og Ova som vanligvis trener i konkurransegruppen for lydighet. Hun hadde bedt Eva Tønnessen vise dem slalåmen i agility, noe som Eva gjorde en ettermiddag før klubb-mesterskapet. Da Torill fikk se agility-banen for bronsemerket på klubb-mesterskapet mente hun bestemt at dette kom hun ikke til å prøve. Det var en haug med ”apparater” hun aldri hadde sett! Diskusjonen gikk høyt på sidelinja, og hvem var det som likevel tok med seg Ova og klarte banen med alle ”apparatene” og fikk bronsemerket i agility? Du er utrolig Torill!

Utrolig er også Anita Henriksen, som godt voksen i alder deltok med Heike på rekrutt agility, rekrutt Rally LP og klasse I i lydighet. Virkelig imponerende!

Tusen takk til alle som deltok og gjorde dette til en flott dag.

Klubbmester 2013

Vel 20 personer hadde tatt turen for å stille opp på det første Klubbmesterskapet
på mange år. Hensikten med dette arrangementet var først og fremst å bli bedre kjent med hverandre - vi som regelmessig trener og/eller konkurrerer i klubben innen både agility og lydighet.
Vi ønsket å lage en uhøytidelig konkurranse hvor så mange som mulig kunne være med i både LP og AG. Det ble til to egenkomponerte vanskelighetsgrader i LP og tre AG-baner med forskjellig vanskelighetsgrad.

For å kunne få en sammenlagt poengsum for både agility og lydighet startet alle AG-ekvipasjene ut med et visst antall poeng, og så ble tiden og antall feil i banen trukket fra
denne poengsummen. Den ekvipasjen med flest poeng igjen ble vinner.
Vi hadde det også slik at ingen disket, men en såkalt «2-disks feil” ga ti poeng i fratrekk, mens en vanlig feil ga 5 poeng i minus. Klassene var også litt annerledes; Rekrutt for de uten
bronsemerke, èn for klasse 1 og 2 sammenslått og så eliteklasse.
Det var også lagt inn muligheter for raske «opprykk» - m.a.o.; den som ville fikk starte i flere klasser. Nytt av året var at vi også ville kåre sammenlagt-mestere. Her ble poengsummene fra lydigheten og agility slått sammen og vektet, slik at begge grener skulle telle like mye.
Eva jobbet hardt med kalkulatoren sin, benyttet høyere matematikk og finurlige formler, men resultatlista viser at regnestykket til slutt ble ganske rettferdig.

Vi var heldige med været og det ble en veldig fin dag med konkurranser i agility og lydighet. Kjersti Pettersen, som nylig har utdannet seg til instruktør i Rally-lydighet fortalte litt om denne artige kombinasjonen av LP og lek med hund, og hadde satt opp en liten bane hvor de som ville kunne prøve seg – noe de aller fleste gjorde. Det var mange som «på stedet» meldte seg på kurset som starter opp til høsten.
Etter all aktiviteten var det grilling. Det ble en riktig trivelig og vellykket søndag som absolutt ga mersmak.
Dette må vi gjøre flere ganger.

fra venstre:
Torill Sander og Ova Lydighet klasse 2
Kari Birgit Nymoen med Flax Agility Klasse 1 & 2
Ida Asbjørnslett med Kira Lydighet klasse 1 og Sammenlagt Elite
Heidi Nilsen med Clutch Agility Rekrutt og Sammenlagt Rekrutt
Eva Tønnessen med Betty Agility Elite
Vi gratulerer samtlige deltagere med innsatsen og vinnerne med resultatet
Vi prøver igjen til neste år – dette var jo gøy!