Bli med på kurs!

Grunnkurs for deg med en hund over 7. mnd.

Et grunnleggende kurs for alle med hund. Her vil forstyrrelsene være flere og større.

Vi jobber med innkalling, gå pent i bånd, hilse pent, sitt, dekk, stå, være i ro-trening og møtesettinger med andre hunder.

Sosialiseringen og miljøtreningen utgjør også en del av treningen da dette gjør at hunden utvikler språket sitt og blir tryggere i ulike omgivelser.

Vi konsentrerer oss mye om samspillet mellom hund og eier. Her skal det bygges et grunnlag for god kontakt, samarbeid under lek og trening, og positiv fysisk kontakt mellom deg og din hund.

Har du en hund som er over 7. mnd er dette kurset for deg.

Grunnkurs Mars 2018

Første kursdag er det felles teorikurs fredag 16. mars kl. 19.00 til ca. 21.30 uten hund.

Deretter praktisk kursing med hundene:
Søndag 18. mars 1200 - 1500
Mandag 9. april 2000- 2100
Mandag 16. april 2000 - 2100

Kurset koster kr: 2000,-, som betales første kurskveld.
Ta med vaksinasjon attest på teorikvelden.

Bindende påmelding.

Påmelding via denne linken:

Ansvarlig for kurset er Birgitte, Henni, Toril og Kjersti

Har du spørsmål angående kurset send en mail til drobakhundeklubb@gmail.com eller ring Kjersti på 41539517

Påmeldingen er bindende. Avmelding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Grunnkurs Mai 2018

Første kursdag er det felles teorikurs fredag 11. mai kl. 19.00 til ca. 21.30 uten hund.

Deretter praktisk kursing med hundene:
Søndag 13. mai 1200 - 1500
Mandag 21. mai 2000 - 2100
Mandag 28. mai 2000 -2100

Kurset koster kr: 2000,-, som betales første kurskveld.
Ta med vaksinasjon attest på teorikvelden.

Bindende påmelding.

Påmelding via denne linken:

Ansvarlig for kurset er Birgitte, Henni, Toril og Kjersti

• Valpekurs

Kurset for deg med hund under 7. mnd

• Rallylydighet

Bli med på en utrolig morsom lydighetstrening

• Agility

Agility er gøy både for hund og eier.