Agility

I Drøbak Hundeklubb legger vi vekt på at agility skal være gøy, og vi jobber med mange ulike tiltak for å redusere stressnivået hos hunden både i og utenfor banen.

På nybegynner og øvet nivå jobber vi derfor ikke bare med hinderteknikk når vi trener, men legger også inn andre elementer som går på kontakt, konsentrasjon, kroppsspråk og generell handling av hund. Vi synes også det er veldig positivt at det er så mange barn og unge som ivrig og engasjert trener sine hunder i agility. Med litt oppfølging fra foresatte kan barn og unge både ha mye moro og lære en masse med en slik hobby. Vi har god erfaring med dette, og ønsker barn og unge velkommen.

Hunder av alle raser og størrelser kan drive med agility. Vi har erfaring fra det meste, fra knøttsmå chihuahua til stor irsk ulvehund - her er det ikke antydning til rasediskriminering.

Alle jobber ut fra sine egne fysiske forutsetninger og alle har det fantastisk morsomt - både to- og firbente!!

Agility betegner en form for hundesport som fokuserer på samspill og samarbeid mellom hund og hundefører i konkurranser, og som foregår i en løype med forskjellige hindre som hunden skal passere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på kortest mulig tid. Hundeføreren bidrar aktivt med styringskommandoer hunden må følge for å lykkes.

Agility er en av de raskest voksende sportsgrenene for hunder, også i Drøbak Hundeklubb.
Ønsker du å trene Agility i Drøbak Hundeklubb ta et introkurs, og etter introkurets kan du melde deg inn i klubben for å være med på treningene.

Agility-gruppa

Det er i trenigsappen og på agiltygruppens facebookside alle beskjeder om trening osv vil være.

Tirsdager:

18.00 - 20.00
20.00 - 22.00

Torsdager:

18.00 - 20.00
20.00 - 22.00

For å være med på denne treningen må dere ha gått intro-kurset i Agility i Drøbak Hundeklubb, og være medlem i Drøbak Hundeklubb.