Bli med på kurs!

Valpekurs for deg med hund under 7mnd.

Gi valpen din en god start i livet. På kurset vil du lære å trene inn de viktigste ferdigheter en god og lydig hund bør ha.

Grunnkurs for deg med en hund over 7mnd.

Et grunnleggende kurs for alle med hunder over 7 mnd. På kurset vil du lære å trene inn de viktigste ferdigheter en god og lydig hund bør ha, men her vil forstyrrelsene være flere og større.

Videregående kurs/hverdagslydighet - Bronsemerket

Kurset bygger videre på grunnlaget fra valpe-/grunnkurset i Drøbak hundeklubb.
Vidergående hverdagslydighet fokuserer på å få til et godt samarbeid med hunden. Dere får mange tips om hvordan dere kan trene, og ikke minst ha det gøy sammen med hunden i hverdagen. Drøbak Hundeklubb legger stor vekt på å lære og gå pent i bånd + innkalling og da etter hvert med økende forstyrrelser.
Klubben har også en konkurransegruppe

Agility

Agility er hundesport som fokuserer på samarbeid mellom hund og hundefører. Konkurranser foregår i en hinderløype med ulike hindre som hunden skal passere i riktig rekkefølge - med færrest mulig feil, på kortest mulig tid.
Hundeføreren bidrar aktivt for at hunden skal lykkes. Agility kan utføres av mennesker i alle aldre og hunder i alle størrelser. Noen hunder har litt bedre fysiske forutsetninger for å bli gode, men alle jobber utfra sitt eget nivå og har det fantastisk morsomt - både to- og firbente!!

Rallylydighet

Rallylydighet går hund og hundefører en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banen består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle.
Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen.
Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

Smeller - en annerledes hundesport

Dette er hundesporten for alle som liker å se hunden jobbe med nesen. Hunden blir presentert for ulike lukter som den må finne i forskjellige områder som i kasser, under blomstervaser osv. Klubben holder grunnkurs samt videregående trening i denne nye hundesporten.

Spor kurs

Alle hunder kan trenes til å gå spor, og de fleste hunder synes at det å gå spor er en svært morsom og utfordrende aktivitet.Dette sporkurset blir en innføring i personspor. Vi går gjennom det grunnleggende for å legge spor og hvordan du og din hund får best resultater sammen.

Alle hovedinstruktørene er godkjente av NKK.

Fantastiske tilbakemeldinger og verdens beste reklame for klubben vår!

«Tusen takk fra oss instruktører som har hatt både glede og nytte av deltakernes innsats og «stå-på» vilje uansett vær- og føreforhold.»

.og her er noen av de flotte reaksjonene fra de som har vært med på våre kurs/treninger :

En informativ og veldig bra teorikveld.
Supert og lærerikt kurs som virkelig traff behovet vi hadde.
Utrolig flinke og hyggelige instruktører som tilpasser kurset etter deltakerne.
Morsomme og lærerike øvelser som vi virkelig trenger i hverdagen.
Gleder oss til videre trening i klubben.Vi ble ivaretatt og sett! Veldig BRA!
Takk for et kjempe flott kurs!
Satte stor pris på grundigheten og positiviteten til instruktørene som hadde mye kunnskap.

Tilbakemeldinger tilpasset hver enkelt. Veldig fornøyd og lært masse. Her kunne man spørre om alt uten å føle seg dum - supert!

Teorien ble veldig "synlig" når vi begynner med den praktiske delen. Den var veldig informativ med en flink kursholder. Bra kombinasjon av teori og oppgaver.

Hyggelige, kunnskapsrike og imøtekommende instruktører som er veldig flinke til å lede oss til å gjøre en god jobb med hunden vår.

Øvelsene er de man trenger mest i hverdagen. Mye tid til øvelser og oppfølging av oss.

Utrolig lærerikt og praktisk opplegg. Flinke instruktører og supert kurs!

Takk for flott kurs - lærte mye. God veiledning og tett oppfølging.

Veldig fornøyde - takk for kurset!

Synes instruktørene hadde løsninger på alle problemene.

Kjempe bra - anbefales til alle hunde-eiere!

Veldig positivt å få individuell hjelp, og at dere "leser" alle de forskjellige hundene. Instruktørene oppfattes som meget dyktige.

Mange instruktører og rom for individuell veiledning.

Instruktørene var glade, optimistiske, kunnskapsrike og motiverende som understreker at "her er det rom for å feile".

Fikk mye hjelp med de tingene jeg ikke fikk til eller lurte på.

Flott at det er rom for flere familiemedlemmer.

Tålmodige instruktører som vet hva de driver med! Så flotte resultater etter at jeg fulgte rådene deres!

Tilslutt fra en 10 år gammel deltaker: Instruktørene var gode til å forklare. Det har vært morsomt og skikkelig kult!

STOR TAKK TIL ALLE SOM HAR DELTATT PÅ KURSENE VÅRE!

• Valpekurs

Gi valpen din en god start i livet. På kurset vil du lære å trene inn de viktigste ferdigheter en god og lydig hund bør ha.

• Grunnkurs

Et grunnleggende kurs for alle med hunder over 7 mnd. På kurset vil du lære å trene inn de viktigste ferdigheter en god og lydig hund bør ha, men her vil forstyrrelsene være flere og større.

• Videregående

Kurset bygger videre på grunnlaget fra valpe-/grunnkurset i Drøbak hundeklubb

• Rallylydighet Intro kurs

Rally lydighet er en utfordrende og spennende hundesport som består av mange forskjellige øvelser.

• Agility

Agility passer for alle som ønsker å aktivisere hunden sin og seg selv med noe nytt, spennende og gøy.

• Smeller

Bli med på en annerledes hundesport.